Близнаци Те са супер активни, но и обожават да манипулират

...
Близнаци Те са супер активни, но и обожават да манипулират
Коментари Харесай

Най-опасните ЗОДИИ, в които се крие истински дявол

Близнаци

Те са супер дейни, само че и обожават да манипулират другите. И тъй като са доста положителни в общуването с хората, те знаят и по какъв начин да ги управляват и сплашват.
4-те зодии, които ги чакат благосъстояния през февруари
Овен Овните ще би трябвало да проявят оптималната интензивност, като е допустимо даже да започнете нови неща на работното място, само че всичко това...
Прочети повече
Могат да употребяват уменията си, с цел да нанесат непредвиден удар и то на най-болезненото място.



Скорпион

Скорпионите в никакъв случай няма да простят на човек, който ги е наранил и са подготвени на извънредно и комплицирано възмездие, за виновният да се почувства извънредно. Подобно на Близнаците, са доста положителни манипулатори и в никакъв случай не не помнят измяната.

Риби
Към тези ЗОДИИ летят доста пари този месец
Лъв Не правете взаимни отстъпки, тъй като ви чака седмица, която ще е спорна, само че ще постигнете мечтаното. Ще имате доста сила, а това...
Прочети повече
Рибите са едни от най-чувствителните знаци и безусловно са приковани към обичания човек, като това е способно да се трансформира в фикс идея, изключително когато имат аргументи да подозират половинката си.

Ако Рибите са разочаровани, те ще са подготвени на всичко, с цел да си отмъстят, макар цялата им сензитивност. Или тъкмо поради нея.



Овен

Амбицията и жаждата за власт на овните ги прави непобедими и те не могат да се придържат към разпоредбите. Ако имат за цел да се наложат, могат да бъдат безмилостни и се целят високо с цената на всичко.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР