Близките на един от най-перспективните млади баскетболисти у нас –

...
Близките на един от най-перспективните млади баскетболисти у нас –
Коментари Харесай

Зов за помощ! Един от най-перспективните ни баскетболисти се бори с рака

Близките на един от най-перспективните млади баскетболисти у нас – Стилиян Колев, се обръщат с молба към всички, които могат да оказват помощ. Момчето се бори с рядката форма на рак – Синовиален Сарком.

Ето какво пишат околните на младежа:

„ Стилиян Колев е играч от баскетболен клуб Сливен Баскет. 12-годишен, един от най-перспективните играчи на клуба, определен в идеалната петица на Държавното състезание по баскетбол във Варна 2017.

На 01.08.2017 година му беше направена интервенция на дясна подбедрица, като бе отстранено туморно образувание с величина към 5 см. Предположенията бяха за доброкачествено обучение, само че след направена хистология, 42 дни по-късно се откри напълно друг и непредвиден резултат. Поставената диагноза, след хистологията, е Синовиален Сарком, рядко онкологично заболяване.

След бърза реакция на родители, другари, състезатели от клуба и управление, Стилиян отпътува в Турция за спомагателни проучвания. Лечението, което оферират в болница Лив Хоспитал в Истанбул е със поръчка за изцяло изцеление на детето. Терапиите ще продължът сред 6-8 месеца, като цената на всяка терапия е 7500€.

Обръщаме се с молба към всеки, който може да помогне на фамилията.

Дарителска сметка на името на детето е:

Iban:BG62STSA93000024715835

Bic: STSABGSF

Титуляр: Стилиян Николаев Колев

PAY PAL: [email protected] “.
 
!function(e,t,r,n,c,a,l){function i(t,r){return r=e.createElement(`div`),r.innerHTML=``,r.childNodes[0].getAttribute(`href`)}function o(e,t,r,n){for(r=``,n=`0x`+e.substr(t,2)|0,t+=2;t-1&&(a.href=`mailto:`+o(a.href,t+l.length))}catch(e){}for(c=e.querySelectorAll(`.__cf_email__`),n=0;n
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР