Близки на арестант във врачанския затвор са притеснени за здравето

...
Близки на арестант във врачанския затвор са притеснени за здравето
Коментари Харесай

КУРИОЗ! Арестант се разболя внезапно след среща с адвоката си, близките му бесни: Оставят го да умре

Близки на задържан във врачанския затвор са обезпокоени за здравето му, оповестява BulNews.

Преди повече от месец 44-годишният мъж бе упрекнат в похищение на 31-годишна жителка на село Алтимир.

Полицията и прокуратурата незабавно подхванаха случая, а по-късно стана ясно, че Дилян е мъж на отвлечената жена.

За действието той бе арестуван за 72 часа, като по-късно съдът във Враца внесе иск за „ задържане под стража “ на 44-годишния мъж.

Цветомира, сестра на Дилян Вельов от Селановци, показа, че от 5 дни брат ѝ повръща кръв. По нейни думи, чиновниците в пандиза са извикали кола за спешна помощ, само че не са му разрешили да бъде откаран до Спешния център във Враца за обзор и лекуване.
„ Брат ми е оставен да почине, никой не му обръща внимание. Как да му оказа помощ? Всичко това е скрит план против него “, описа още сестрата на арестанта.

По неофициална информация, след последната среща на Дилян с юриста му, положението на обвинявания в похищение мъж внезапно се влошило. От тогава във врачанския затвор три пъти са викани медици от Спешния център, които му поставяли инжекции, защото 44-годишният мъж имал инфектиран нерв в региона на кръста.

Процедурите по извеждане на арестанти поради утежняване на здравословното им положение изискват предписание от прокурор и сформиране на направление. Затова, откакто бъдат налице всички нужни документи, Дилян Вельов може да бъде изведен от арестите на пандиза във Враца и откаран за обзор от експерт невролог.
Към момента близки на мъжа са пред зандата и чакат той да бъде изведен, с цел да му бъде оказана нужната съгласно тях помощ.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР