Близки на 29-годишен мъж, който е открит мъртъв преди повече

...
Близки на 29-годишен мъж, който е открит мъртъв преди повече
Коментари Харесай

Бдение във Велико Търново с искане за задълбочено разследване на смъртта на млад мъж

Близки на 29-годишен мъж, който е открит мъртъв преди повече от месец, се събраха на спокойно бдение пред Съдебната палата във Велико Търново. Те упорстват за задълбочено следствие, което да потвърди какви са аргументи за гибелта му.

Христо Давидов е открит обесен в дома си в село Пчелище. В къщата с голям брой прободни рани и в тежко положение е открита и неговата другарка. По-късно излиза наяве, че и по тялото на мъжа е имало прободни рани, поради което околните са безапелационни, че става въпрос за ликвидиране.

Те упорстват дамата, която е оживяла да бъде арестувана, защото е единствен очевидец на случилото се. Разследването по случая се води от Окръжната прокуратура във Велико Търново, от където обявиха, че работят по всички вероятни версии, предава Българска национална телевизия.

" Нашите претенции, както на фамилията, по този начин и на цялото село, са проверяващите да създадат повторни разпити на всички. Просто да се прегледат по-обстойно всички разновидности, а не да се работи единствено по една версия ", сподели Христо Петков - шурей на починалия мъж.

" Да излезе истината нескрито и всичко да се разкрие към неговата нелепа смъртно с тия прободни рани - никой не има вяра, цяло село, цяла България не има вяра ", сподели Велизар - брат на починалия мъж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР