Близки и съседи на простреляния със сачми 10-годишен Христо от

...
Близки и съседи на простреляния със сачми 10-годишен Христо от
Коментари Харесай

Близките на ранения Христо настръхнаха срещу стрелеца Васил: Да не стъпва повече тук. Ще стане беля!

Близки и съседи на простреляния със сачми 10-годишен Христо от кв. „ Странджа “ в Айтос не желаят и да чуват, че стрелецът Васил може да се върне назад в къщата си, пише burgasinfo.com. „ Живее откогато се помним тук, родителите му също бяха тук, в този момент е самичък като скот. Трябва да го изселят, тъй като ще стане пакост. По-добре да не идва повече тук, с цел да не си вкарваме таралеж в гащите. Ще би трябвало да го осакатя, в случай че го видя. Той, в случай че ми направи нещо на племенника, който е малко момче. Ако се върне Васил – ще има проблем. На непознато дете не може да посегнеш, по какъв начин ще вади пушка да стреля? “, сподели чичото на Христо – Алекандър.



Улица „ Кавала “, на която е била стрелбата, през днешния ден е като размирен кошер, локалните поданици оглеждат белезите от сачмите по оградата на къщата, която се намира против дома на Васил и трескаво разясняват случая. Около 6 деца играели на кръстовището против схлупената къща на Васил. Около 22,10 часа, без да им каже нищо, той излязъл от вратата на двора и почнал да стреля.

„ Оръжието беше по-голямо от револвер, уплашихме се “, описа едно от момчетата.



Децата почнали да пищят, а Христо паднал на тротоара. Изскочила майка му, както и други негови родственици. Струпали се доста хора край момчето, пристигнала полицията и прибрала стрелеца. „ Той стоеше като мумия и не споделяше нищо. Всички сме били деца, правели сме бели, само че никой не е стрелял чак. Лятно време е, играят децата, обикновено е “, разясниха оживени поданици на ул. „ Кавала “.

Те се тормозят и дали няма да има последици за ранения Христо. „ Няма заплаха за живота му, само че дали няма да бъде сакат? Такъв човек като Васил не става и да го бесим. Какво му направи детето? “, сподели още чичото Александър.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР