Близки и познати на таксиметровия шофьор, който почина след инцидент

...
Близки и познати на таксиметровия шофьор, който почина след инцидент
Коментари Харесай

Близки и колеги на загиналия таксиметров шофьор блокираха столично кръстовище

Близки и познати на таксиметровия водач, който умря след случай нощес в София, излязоха на митинг в столицата с искане за обективни санкции по случая. Протестиращите, които са от ромски генезис, блокираха кръстовището на булевардите „ Константин Величков “ и „ Александър Стамболийски “, изразявайки терзание, че казусът може да бъде потулен. На мястото има полиция, а за придвижване през кръстовището се пропущат само транспортните средства от градския превоз, предава Българска телеграфна агенция.

Снощи Министерство на вътрешните работи заяви, че млад мъж е умрял след сборичкване в София. Инцидентът е станал на кръстовище, покрай Първа АГ болница „ Св. София “, малко преди 19:00 часа.

По първични данни е зародил пътен случай сред два автомобила. Последвала кавга сред двама мъже, като по първични данни на очевидци, става дума за нахлуване в насрещното придвижване от страна на 34-годишния таксиметров водач. Друга версия е, че нападателят е бил в таксито.

По-късно през нощта таксиметрови водачи блокираха бул. „ Тодор Александров ” в София поради гибелта на своя сътрудник. Своеобразният митинг бе покрай постройката на Трето районно ръководство, където бе арестуван един от обвинените за гибелта на младия мъж.

Днес от Софийската градска прокуратура (СГП) излязоха със известие, за че за случая е притеглен като обвинен 23-годишен мъж.

 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР