Близък на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес разкри пред Daily

...
Близък на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес разкри пред Daily
Коментари Харесай

Когато любовта се превърне в приятелство: Защо се развеждат Хю Джакман и Дебора

Близък на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес разкри пред Daily Mail аргументите за развода на звездната двойка. Според него върху връзките на съпрузите отрицателно е повлияло блокирането по време на коронавирус пандемията и продължаващите стачки на холивудски артисти и сценаристи.

Приятелят на двойката счита, че през последните години любовта сред Хю и Дебора почнала да се трансформира в другарство и дефинитивно рухнала по време на коронавирус пандемията. Двойката работила върху връзката си, пробвайки се да преодолее зародилото сред напрежение и да възвърне старите усеща, само че най-после признаха, че най-хубавото решение би било да останат другари: „ Опитаха се, само че не съумяха. А стачките единствено утежниха всичко, поставяйки ги в същото състояние като по време на коронавирус, когато просто пилееха силата си. Хю откри, че магията, която в миналото е съществувала сред него и брачната половинка му, е изчезнала. Деб също имаше сходни мисли и опасения. Така че беше най-добре да се разделят “, изясни вътрешният човек, добавяйки, че някогашните съпрузи постоянно ще бъдат свързани от общите им деца, тъй че в никакъв случай няма да кажат нищо неприятно един за различен. „ Просто тяхното време мина и те са приели ориста си “, сподели той.
 

— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb)
Припомняме, че Джакман и Фърнес оповестиха развода си с лед 27 години брак в взаимно изказване. Двойката има две осиновени деца: 23-годишният Оскар и 18-годишната Ава.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР