Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се запознават през 2010 г.

...
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се запознават през 2010 г.
Коментари Харесай

Предизвикателство ли е голямото семейство за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се срещат през 2010 година на снимачната площадка на кино лентата " Зеленият фенер ". В началото са просто другари, само че когато излизат на двойна среща, схващат какъв брой доста общо в действителност имат между тях.
 Блейк Лайвли сподели какъв брой добре наподобява единствено два месеца след раждането
Как наподобява Блейк Лайвли единствено два месеца след раждането

В топ форма, както постоянно

Не минава доста време и през 2012 година те се женят и им се раждат три дъщери. Джеймс е първото им момиченце, което посрещат през 2015 година, втора е Инес - тя се ражда година по-късно и по-късно е Бети, която се ражда през 2019 година

През септември предходната година пък стана ясно, че актрисата е бременна с четвъртото си дете и до момента в който към момента беше в очакване на появяването му, тя показа, че се усеща доста по-щастлива като майка. " Семейството е в основата на всичко, което върша, а също и в основата на всичко, което сътворявам. Така че постоянно, когато сътворявам нещо, е с мисъл за фамилията, тъй като просто по този начин пребивавам ", сподели тогава Блейк Лайвли.

Тя и брачният партньор ѝ Райън Рейнолдс посрещнаха четвъртото си дете през февруари и единствено месец по-късно даже се появиха на обществено място с него. Все още обаче не знаем нито пола, нито името на бебето.

Източник на Us Weekly обаче издава, че всички в фамилията се радват на дребното и желаят да го държат и гушкат. По думите му Блейк и Райън са знаели, че няма да им е елементарно да усилят фамилията си, само че всички се приспособяват отлично.

Но дали самият Райън Рейнолдс мисли същото по въпроса? Отговора той разкрива пред ET Canada. Актьорът споделя, че посрещането на бебе номер четири надалеч не било толкоз предизвикателно, колкото посрещането на бебе номер три. " Не мога да приказвам от името на жена си, само че това е, което съм следил ", споделя още той.

Райън Рейнолдс даже се майтапи, че към момента не е виждал нито едно от децата си, само че твърди, че наподобяват ужасно. " Те имат скришен акаунт в Instagram, който аз последвам ", не стопира със закачките артистът.

Но когато към този момент става по-сериозен, споделя, че с времето приема фамилните отговорности по-леко, а и не се плаши, че има към този момент четири деца, защото той самият, а и жена му Блейк Лайвли са израснали в огромни фамилии.
 Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс демонстрираха новороденото си бебе
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс демонстрираха новороденото си бебе

Само месец след новината за раждането

" В моето семейство сме четири, в нейното - пет. И двамата сме най-младите ", издава още Райън Рейнолдс.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР