Блъснатото в Старосел 6-годишно дете все още е в тежко

...
Блъснатото в Старосел 6-годишно дете все още е в тежко
Коментари Харесай

Блъснатото в Старосел дете все още е в тежко състояние

Блъснатото в Старосел 6-годишно дете към момента е в тежко положение в болница в Пловдив. Пострадалото момченце е настанено в Детска хирургия в УМБАЛ „ Св. Георги”.

Проф. Пенка Стефанова от УМБАЛ „ Свети Георги “ заяви за медиите, че 6-годишното дете за момента остава в тежко стационарно положение. Лекарите са удовлетворени, че не се усложнява, само че всеки час е значим.

За момента болничното заведение разполага с всичко належащо и не се търсят кръводарители, оповестиха от здравното заведение.

Припомняме, че детето притича пред автомобил и беше блъснато в село Старосел. Зад кормилото е бил кметът на селото Матея Гудев. Тестовете му за алкохол и опиати са негативни. Той е бил арестуван и след това освободен. Детето остава с заплаха за живота.

„ То е в тежко положение, с двустранни тежки промени, контузионен бял дроб и с няколко счупени ребра. Състоянието му е доста съществено. Дай Боже, и детето, и ние да имаме късмет”, сподели проф. Пенка Стефанова през вчерашния ден.

Кметът на селото съобщи, че е бил омаян от слънцето и по този начин се е стигнало до случая, съгласно него и други очевидци, той е карал с ниска скорост.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР