Благой Иванов – Багата ще влезе за втори път в

...
Благой Иванов – Багата ще влезе за втори път в
Коментари Харесай

Гледайте втория двубой на Багата в UFC този уикенд!


Благой Иванов – Багата ще влезе за повторно в осмоъгълника на UFC против коравия деец Бен Ротуел. Българинът получава страховит късмет да блесне и да затвърди своята позиция в Топ 15 на тежка категория. Българинът стартира нерешително кариерата си в UFC с инфарктна загуба по точки от дос Сантос. Всички знаем, че Багата може повече, а в този момент има опция да го потвърди.

Следващият мач на българина, който ще проследим ще се организира в ранните часове на 10 март, в октогана на Уичита, Канзас. Срещу него се изправя сериозен съперник - Бен Ротуел. Американецът е с 5 години по-възрастен от Багата и също се възвръща от загуба. Но това не значи, че е за подценяване. В този спорт момент нехайство и пренебрежителност могат да гостват успеха и на най-хубавите. Не пропускайте конфликтът посред им в директното лъчение на MAX Sport 2.

Багата е по-млад и по-лек от своя съперник. Развоя на мача ще зависи доста от физическата подготовка, която българинът е провел и дали ще успее да изтощи съперника си и да нанесе своя удар. Благой просто би трябвало да го направи, в случай че желае да откри място измежду огромните имена на UFC. Втора поредна загуба би се отразила тежко върху упоритостите на българина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР