Благой Иванов-Багата е поканил две от големите имена в българския

...
Благой Иванов-Багата е поканил две от големите имена в българския
Коментари Харесай

Родни легенди подкрепят Багата

Благой Иванов-Багата е поканил две от огромните имена в българския спорт за мача си с австралиеца Тай Туиваса, носещ прякора Бам Бам. Това се футболната легенда Христо Стоичков и иконата в битката Валентин Йорданов. Очаква се и двамата да участват на галавечерта " UFC 238 ", което ще се организира на 8 юни в Чикаго, оповестява " 24 часа ".

Арена на събитието ще бъде зала " Юнайтед център ", която е дом на баскетболния Чикаго Булс и хокейния Чикаго Блекхоукс.  Капацитетът на залата е малко на 20000 души. За идните борби в осмоъгълника обаче той ще е над 24 000, защото с изключение на по трибуните аудитория ще има и под тях към клетката в центъра на залата. Билетите бяха пуснати в продажба още на 5 април. Очаква се в залата да има много българи, заради огромната общественост която живее във " Ветровития град ". Това ще е и най-посетеното събитие с присъединяване на Багата.

Присъствието на единствения ни притежател на “Златната топка ” и трофея в КЕШ Стоичков и на олимпийския и седемкратен международен първенец Валентин Йорданов пък би дало спомагателен подтик на Иванов, който след мач постоянно се намята с трибагреника и благодари на нашите последователи в залата и на тези в родината.

Иванов продължава да се готви за борбата с Туйваса в Лас Вегас. Главният му треньор Хавиер Мендес се завърна в Съединени американски щати, откакто бе в Русия поради ангажимент с огромната звезда Хабиб Нурмагомедов. Багата ще пътува за Чикаго при започване на юни. До момента българинът има 17 победи и 2 загуби на ММА кръга. Туиваса пък е с 8 триумфа и 1 проваляне на сметката си
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР