Благой Георгиев толкова е закъсал за пари, че дори и

...
Благой Георгиев толкова е закъсал за пари, че дори и
Коментари Харесай

Благой и Златка прибират рекордно нисък хонорар от Брадъра

Благой Георгиев толкоз е закъсал за пари, че даже и за тънки суми е подготвен да продаде душата си на Дявола. Очевидно и Златка Райкова е на същото състояние, написа HotArena.

Най-големите български комерсиални лица от шоубизнеса, изключително манекенките и поп фолк певиците, не откликват на покана за присъединяване в риалити формат, когато цифрата на хонорара им не е 6-цифрена сума на парче.

Златка Райкова и Благо Джизъса се причисляват на думи и имидж към тях, само че в последна сметка са склонили да вършат фамилни циркове пред хората против смешно количество хартийки – 5-цифрени.

Пишман футболистът бе поканен поради следващия си бракоразвод и следващото оставено дете и жена първо във ВИП сезона. Тогава стана ясно, че Георгиев се е опитвал да огъне ръцете на продуцентите, като им желае грандиозните 300 000 лв.. Огромните му несъответстващи искания удариха на камък, защото екипът не считал, че инвестицията си заслужава и спортистът прекомерно доста си е повярвал. Естествено след това съжалявал, че не се е съгласил на по-малко.

Поканата за присъединяване още веднъж почукала на вратата му за едномесечния сезон от поредицата „ Биг Брадър Мост Уонтед “. Благо се зарадвал до ушите… Златка била твърдо срещу той да влиза самичък и се набутала. От екипа обяснили, че няма по какъв начин да им платят повече от 100 000 лв.. Двамата приели и ще си разделят по 50 000 лв.. Въпреки това ПР-а Наско Лазаров си е харесал сумата от 300 000 лв. и не стопира да тиражира версията, че клиентът му е взел точно толкоз, като, с цел да е по-реалистично, стартира да пробутва и тази, че Благо и русокоската ще приберат и 250 бона, в случай че вършат секс в къщата.

След развода с Есмер, чието семейство е много заможно, се приказва, че Геогриев е останал гол като пушка. Излежавайки се на припек в двора на Къщата в Нови хан, Благо си напомни за времената, когато живееше царски в съветската федерация.

Пред съквартирантите в Биг Брадър той даже се изхвърли, че има леопард. В едно от видеата се вижда, че татуираният приказва по този начин като че ли към момента има дом, жена и леопард в Русия, само че той доста добре знае, че това не е по този начин, че в действителност няма нищо. Според някои столични клюкари, богопомазания е сгазил доста неприятно лука при руснаците, които са го санкционирали много съществено, като на изпроводяк го предизвестили в никакъв случай да не се връща, написа уеб сайтът Lifeonline.bg.

Извън тези клюки се шушука, че набожният ритнитопковец е изгубил къщата си и по тази причина живее при любовниците си. Като удостоверение на подозренията, че татуиралият Христос по тялото си е скъсал джоба идва и информацията, че от месеци се пробва да продаде колата си, въпреки и неизгодно. Возилото било „ подценено “ до 40 бона, само че все пак, никой не проявявал интерес към МПС-то.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР