Благовест Аргиров от легендарното музикално дуо Братя Аргирови“ официално е

...
Благовест Аргиров от легендарното музикално дуо Братя Аргирови“ официално е
Коментари Харесай

Уреди си живота: Вижте каква красавица хвана за жена брат Ар...

Благовест Аргиров от именитото музикално дуо „ Братя Аргирови “ публично е новодомец. Певецът и жена му Лили се нанесли за празниците в чисто новата им суперлуксозна къща, която през предходната година построиха в Банкя. Там дворец подвигна и брат му Светослав, само че той към момента се бавел с обзавеждането.



Домът на Благовест е решен напълно в стилистиката на барока, по сходство на този на примата на родната сцена Лили Иванова. Аргирови са положителни другари с мегазвездата и нееднократно са гостували в мезонета ѝ на столичната ул. „ Оборище “. Именно от пищността на интериора там Благовест се въодушевил да подреди новата си къща по подобен метод. Лично Лили му дала координати на мебелистите, които създали и част от нейните прословути маси и кресла с обков от скъпи благородни метали като злато и сребро.



Брат Аргиров и жена му пръснали солидна сума, с цел да се снабдят с поръчков бароков бюфет в бяло дърво, чиито цени започват от 10 хиляди лв.. Меката мебел в хола им също била направена особено за тях, още веднъж в духа на величествения късен барок. Обзавеждането на Благовест излязло съвсем колкото градежа, тъй като с жена му хванали тъкмо интервала на инфлацията. Къщата на брат му не била чак толкоз обилна и вътре щяла да е в средиземноморски, надалеч по-семпъл жанр.



Двата палата се намират на атрактивен имот в Банкя, който артистите купили още преди 15 години, когато цените на парцелите не хвърчаха в Космоса. Избрали тъкмо Банкя поради чистия въздух и гледката към планината, както и красивия център на града.

Строежа почнали още през 2020 година, а две години по-късно към този момент са подготвени да посрещат посетители. За обзавеждането Благовест напълно се доверил на усета на своята брачна половинка Лили, която е румънка по генезис, само че работи в безценен бутик за облекла в София и имала увлечение към дизайна. Инвестицията обаче пристигнала единствено от джоба на артиста. Двамата с брат му разполагат със солидни финансови благоприятни условия, тъй като от дълго време не се устоят само с музика. Естрадните звезди от близкото минало са притежатели на империя от компании и натрупаха милиони от продажба на парцели и капиталови покупко-продажби.



Пръв в бизнес начинанията се ориентирал точно Благовест, който още преди 20 години основал адвокатска фирма за недвижими парцели. Светослав пък изкара много години зад граница и бе добре заплатен музикант в Норвегия, само че се върна у нас с жена си Кристин през 2017 година
В Банкя братята са съседи на някогашния министър председател Бойко Борисов. В другия завършек на града пък живеят техните сътрудници – Катя и Здравко от дует „ Ритон “, чиято къща е не по-малко първокласна и разполага даже с басейн и джакузи.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР