Благоверна и кротка ли? Линда на Кирил Петков си показа

...
Благоверна и кротка ли? Линда на Кирил Петков си показа
Коментари Харесай

Пропищяха от Линда на Киро! Показа си ,,рогата“ пред клиенти: Никой не ви кара да купувате!

Благоверна и кротка ли? Линда на Кирил Петков си „ сподели рогата “. Канадката въобще не е кротка и примирена.
Съпругата на някогашния министър председател много постоянно влизала в изострен спор с клиентите си. Тя има сладкарница за здравословни торти в центъра на столицата. Въпреки че наподобява миловидна, канадката не давала и дума да се издума срещу продуктите и обслужването в заведението й.
Най-често клиентите се гневели поради некоректното обслужване и за приемане на артикули, които не дават отговор на условията им. Друга причина за недоволството им били високите цени на тортите и сладките неща, които Линда предложила в сладкарницата си.
От началото на годината тортите и сладките неща, предлагани в сладкарницата на Линда, поскъпнали с два-три лв.. Там не можело да се откри десерт под 70 лв.. Направо „ избил рибата “ боровинков чийзкейк с лимон, който заковал рекордните 120 лв.. При опит да й се направи забележка поради тези солени суми, Линда отговаряла троснато.
„ Никой не ви кара на купувате. Като желаете отидете някъде, където десертите ще костват по-евтино “, затваряла устата на недоволните с тези груби думи канадката.
Клиентите били гневни поради поръчките, които заявявали, само че не получавали в период. Както и поради продуктите, които Линда продавала, само че по думите им, със противоречиво качество.
Източник: Ретро
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР