Благотворителен търг с лични вещи на звезди и мащабен концерт

...
Благотворителен търг с лични вещи на звезди и мащабен концерт
Коментари Харесай

Ученици от Търговската събират пари за връстници с концерт

Благотворителен търг с персонални движимости на звезди и огромен концерт в помощ на свои съученици провеждат гимназисти от Търговската гимназия. Спектакълът под наслов „ Деца оказват помощ на деца “ ще се организира на 26 юни от 17 часа в двора на учебното заведение.

Инициатор на акцията за взаимност е Анастасия-Мария Тучева, а в ролята на уредници влизат Мишел Вангелова, Андреа Загорчева, Петя Йорданова, Елена Петрова, Николай Николов и Катя Кривчева.

„ Искаме с този концерт да съберем средства за нашите съученици, които са в неравностойно състояние, обществено слаби, с по един родител, или заболели. Ще създадем и търг с движимости на известни персони “, съобщи пред „ Марица “ Анастасия-Мария Тучева. Гостите ще наддават за картина от Ангел Пачаманов, картина от певицата Весела Бонева, слънчевите очила и книга на Криско, книгата " Между два свята " на Човека глас Краси Аврамов, тениска от Скандау и други предмети.

Спектакълът ще включва национални танци, съвременен балет, национални песни и известни шлагери. Очаква се да се включат и известни артисти, чиито имена уредниците пазят в загадка. Към идеята си децата от Търговската са привлекли и създатели от други пловдивски гимназии.

„ Искам да помогнем на децата, които имат потребност от помощ, тъй като те са като звезди, които още не са изгрели, само че като им се подаде ръка, те ще могат да изгреят и да съумеят в живота. Трябва да се оказва помощ, тъй като всичко положително на тоя свят се ражда рано или късно “, акцентира Анастасия-Мария.

Освен че се занимава с благотворителни дела, в свободното си време тя написа лирика, тренира плуване и балет и учи пеене в „ Мюзик спейс “. Учениците са радостни, че имат и поддръжката на директорката Славейка Иванова, която им е дала зелена светлина да осъществят концерта и им е споделила, че има вяра в тях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР