Благотворителен концерт за набиране на средства за лечение на дългогодишен

...
Благотворителен концерт за набиране на средства за лечение на дългогодишен
Коментари Харесай

Благотворителен концерт събира средства в помощ на пожарникар от Плевен

Благотворителен концерт за набиране на средства за лекуване на дълготраен пожарникар от Плевен, проведоха негови сътрудници. Инициативата се организира под патронажа на началника на политическия кабинет на министъра на вътрешните работи Михаил Златанов. Благотворителният концерт мина под надпис „ Да създадем положително! “. Инициативата сплоти гении от цялата страна в напъните за набиране на средства за лекуване на старши пожарникар Тихомир Кръстев. Той е дълготраен чиновник в СДБПЗН–МВР.
На сцената на летния спектакъл „ Кайлъка “ в Плевен излязоха млади гении от Плевен, Хасково, Перник, а на благотворителна изложба–базар бяха показани детски рисунки. Събраните средства от самодейността ще бъдат преведени по банков път.
Тихомир Димитров Кръстев стартира работа в системата на Министерство на вътрешните работи през 1981 година С годините той става пълководец на екип и пълководец на поделение. Награждаван е неведнъж за реализирани професионални резултати. Преди година, след заболяване от амиотрофична склероза, старши пожарникар Тихомир Кръстев стартира да губи сили. Лечението е скъпо и фамилията не може да се оправи единствено в тази борба.
Всички, които желаят да подадат ръка, могат да го създадат посредством паричен превод по откритата банкова сметка:
Банка ДСК
IBAN: BG 39 STSA 9300 0021 0804 95
Тихомир Димитров Кръстев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР