Благотворителен концерт в подкрепа на 5-годишния Мерт ще се проведе

...
Благотворителен концерт в подкрепа на 5-годишния Мерт ще се проведе
Коментари Харесай

Организират благотворителен концерт в подкрепа на 5-годишния Мерт в Асеновград

Благотворителен концерт в поддръжка на 5-годишния Мерт ще се организира на 3 ноември в Асеновград. В концерта се включват квартет “Note ”, Невена Момнева, Елица, дуетът Аглея и Александър, Веселин Козарев, Александър Маринов, Севджан Рамадан, Съни и Тодор, танцов състав „ Станимака “, Музейна музикална школа, танцов състав „ Косара “, внушителен гвардейски блок към детска градина „ Мая “ от Пловдив и други дребни и огромни гении.
Прочетете още
Благотворителната идея сплотява изпълнителите в поддръжка на дребния Мерт, чиято диагноза е спастична церебрална парализа на долните му крака. Родителите му организират съвещания със експерти от лечебни заведения в Турция, които са дали вяра, че могат да оказват помощ на детето им да проходи, само че лекуването ще е дълготрайно. Предстои ежедневна рехабилитация на стойност 14 950 евро. Сумата е непостижима за фамилията, което се нуждае от поддръжка.

Благотворителният концерт и базар „ ДА ПОМОГНЕМ НА МЕРТ! “ ще се организира на 3 ноември 2022 година от 18.30 часа в Асеновград в залата на хотел „ Сани “. Билети от 10 лева се продават на касата на празненство зона – Асеновград, ул. „ Христо Ботев “, на ул. „ Иван Асен II “ 39 /фото „ Коника “/ и на място преди събитието.

Телефон за информация: 0888 652 840.

ДА ПОМОГНЕМ НА МЕРТ ДА ПРОХОДИ!!!

Дарителска сметка в „ Първа Инвестиционна Банка “ АД:

BG53FINV91501317634368

Титуляр на сметката: Шениз Хакъ Хасанова /майка на Мерт/

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР