Благотворителен концерт Направи добро, подай ръка, в подкрепа на Дияна

...
Благотворителен концерт Направи добро, подай ръка, в подкрепа на Дияна
Коментари Харесай

Бяла Слатина се обединява в подкрепа на лечението на учителката Дияна Александрова

Благотворителен концерт " Направи положително, подай ръка ", в поддръжка на Дияна Александрова, се провежда от читалище " Развитие 1892 " в Бяла Слатина.

Ще се организира и благотворителна акция за продажба на книги и сувенири. Средствата ще бъдат събрани за незабавното животоспасяващо лекуване в Турция на дамата, която работи като преподавател в гимназията в града. Към момента са нужни 15 хиляди евро.

Валентина Бобойчева, основен библиотекар в читалището споделя за проявата:

" В библиотеката сме организирали един благотворителен базар. Призоваваме всички, които могат да предложат нещо, което може да се подарява за Дияна, да се подарява за нейното лекуване, те могат да го предложат тук. Могат да пускат и своята помощ тук. Тя незабавно се нуждае от това животоспасяващо лекуване в Турция, ние изчакахме да се видят резултатите ѝ от проучванията и популярност Богу тя към този момент е там! "

В събирането на средства за лекуване се включват и учениците от учебното заведение, които провеждат футболни мачове и надпревари в поддръжка на своя учител.

Благотворителният концерт ще се организира на 26.03 (вторник) от 18:00 ч. в театралния салон.В него ще вземат присъединяване самодейни колективи от читалищата в община Бяла Слатина, съвременен балет, камерен хор.

Билети се купуват в библиотеката на алегорична цена от 5 лева Приятели и съидейници от цялата община ще поддържат самодейността.

Има и банкова сметка в ОББ:

IBAN BG16UBBS80021058681250

BIC KOД UBBSBGSF

Титуляр на сметката: Дияна Димитрова Александрова
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР