Благотворителен футболен турнир се организира в подкрепа на Костадин Бозуков

...
Благотворителен футболен турнир се организира в подкрепа на Костадин Бозуков
Коментари Харесай

Организират благотворителен футболен турнир за Коцето от Пловдив

Благотворителен футболен шампионат се провежда в поддръжка на Костадин Бозуков от Пловдив. Младежът води тежка борба с необичаен тип рак.

Младежът от пловдивския квартал " Коматево " е диагностициран със Сарком на Юинг. Това се случва единствено месец след рождения му ден. Негови близки незабавно започнаха лекуване в Турция.

" Между живота и Костадин стоят едни големи за елементарните хора 470 000 лв.! Прегърнете здравите си деца, благодарете и подкрепете една майка да избави своя наследник, с цел да продължи да го прегръщa. "

" Приятели, битката ни продължава! Операцията е нужна, с цел да продължи сполучливо лекуването на Костадин, само че сумата от 235 000 евро за нейното осъществяване е непостижима за фамилията му. Майката работи в детска градина, а бащата - в общинско дружество. Коце мина доста тежка четвърта химиотерапията, ниски индикатори, преливане на тромбоцити, еритроцити, кръв, невисок хемоглобин, повръщане, двойни дози фравен и космеген инжекции! Но има силата да се бори! ", осведомят негови близки.

Благотворителния шампионат ще се организира на 14 април неделя, в спортна зала Атрим Арена в Пловдив. Мачовете ще са къси - от две полувремена по 15 минути. Отборите ще се състоят от 5+1 играчи. Такса присъединяване - 100лв на тим. За записване телефон - 0898325353 - Иван Бернардов.

Можете да подкрепите Костадин и по различен метод - посредством подаяние:

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG70BUIN95611000708188

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев -

Основание: Дарение за Костадин Стефанов Бозуков

 

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР