Благотворителен базар за мартеници в подкрепа на децата в неравностойно

...
Благотворителен базар за мартеници в подкрепа на децата в неравностойно
Коментари Харесай

Благотворителен базар за мартеници в подкрепа на деца в неравностойно положение

Благотворителен базар за мартеници в поддръжка на децата в неравностойно състояние се организира в Пловдив. Инициативата е на Движение на българските майки и среща поддръжката освен на пловдивчани, а и на гостите на града.

Пловдив

Благотворителният базар се организира за десета година в Пловдив. Всички мартеници са български и са направени от доброволци от цялата страна.
Милена Тодорова - доброволец от Движение на българските майки - Пловдив: " Имаме мартеници, изпратени от София, Велинград, Бургас, Варна, само че най-вече от Пловдив и района несъмнено, в това число и от нас, доброволците от Движение на българските майки. "
Каузата на благотворителният базар всяка година е една и съща, а точно поддръжка на деца, отглеждани в институции.
Милена Тодорова - доброволец от Движение на българските майки - Пловдив: " Ние сме доброволци, които напълно се занимават с деца, настанени в институции и в действителност парите, които изкарваме, ги разпределяме за цялата година, работим с тях по разнообразни начинания, водим ги на кино, даваме стипендии за триумф. " Хубавото на нашите базари е, че имаме съидейници. "
Сред съидейниците, които всякога застават зад самодейностите на българските майки, е и Милена Мерджанова.
Милена Мерджанова: " Ние постоянно идваме на този базар - дали за първи март, дали за Коледа, с цел да може да помогнем. "
Освен Милена, доста пловдивчани през днешния ден избраха мартеници от благотворителния базар, с цел да зарадват освен своите близки, а и дете в неравностойно състояние.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР