Благотворителен базар на супер героите ще се проведе във Враца.

...
Благотворителен базар на супер героите ще се проведе във Враца.
Коментари Харесай

Враца се обедини в благородна инициатива! Помогнете на супергероите Цвети и Самуил

Благотворителен базар на супер героите ще се организира във Враца. В момента тече събирането на движимости, които да се продават по време на благородната самодейност. Организаторите одобряват непокътнати или нови детски играчки, пъзели, игри, сувенири, книги, детски транспортни средства, сладкиши, цветя, козметика.
„ Знаем, че непотребното за един е скъпа движимост за различен. Знаем, че дарявайки движимостите си, които с месеци/години не употребяваме даряваме вяра на две деца да проходят и да се радват на щастливо детство “, споделят уредниците на благотворителния базар.
Идеята е събраните средства да бъдат употребявани за лекуването на супергероите Цветозара Йорданова и Самуил Йорданов.
Цветозара е на годинка и 4 месеца, доносено бебе, което при раждане се задушава и това има своите последици. Крайната диагноза е левостранна хемипареза. Цвети не може да употребява лявото краче и лявата ръчичка и не може да седи и проходи като всички здрави деца на нейната възраст. Необходими са средства за нейната рехабилитация.
Самуил е единствено на годинка и два месеца само че към този момент знае какво е да си войник. Това малко слънчице е родено прибързано и това е белязало пътя му до през днешния ден. Самуил е диагностициран с ДЦП квадрипареза и се постановат с изключение на ежедневните рехабилитации тук в България да посещава и рехабилитационен център в Рибем, Турция.
Благотворителният базар ще се организира на 9 юни пред бившето кино „ Коларов “ във Враца. До тогава всеки, който желае може да подкрепи идеята с изключение на със средства с предмети и играчки, които да се продават на благотворителното събитие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР