Благоевградчанинът Венцислав Гаврилов-Гаве, легенда от ъндърграунда на областния център, е

...
Благоевградчанинът Венцислав Гаврилов-Гаве, легенда от ъндърграунда на областния център, е
Коментари Харесай

Издъхна благоевградчанинът Венцислав Гаврилов-Гаве, осъден за убийството на бизнесмена К. Ангелов - Ушко

Благоевградчанинът Венцислав Гаврилов-Гаве, легенда от ъндърграунда на регионалния център, е умрял нощес в дома на сестра си в благовградското село Покровник, заяви извънредно Struma.com. Гаврилов е умрял от рак.

Заради заболяването е бил пуснат от пандиза и се е лекувал при сестра си в благоевградското село Покровник. Припомняме, че Венцислав Гаврилов - Гаве излежаваше 10-годишна присъда за убийството на предприемача Кирил Ангелов-Ушко преди години. Убийството стана на Стефановден. Скарали се в кв. Грамада и Гаве натиснал спусъка.

Години след съдбовния Стефанов ден през 1996 година, Гаве твърдеше, че е убийството е станало напълно несъзнателно, до момента в който чествали. Малко преди да чуе присъдата си обаче той избяга зад граница. Съдът го осъди на 10 години затвор за убийството на Ангелов и през 2006 година, бе издадена интернационална заповед за ареста му.

Едва през юни 2015 Гаве бе арестуван в Италия и предаден на българските управляващи, с цел да излежи присъдата си за ликвидиране. В пандиза се разболял от рак и бил пуснат да се лекува. В последната седмица положението му внезапно се влошило и довечера Гаве умрял.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР