Благоевград. Централният предизборен лъч на ДПС приключи своята предизборна обиколка

...
Благоевград. Централният предизборен лъч на ДПС приключи своята предизборна обиколка
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ, ДПС: Възстановяването на демокрацията не може да се случи с недемократични средства и инструменти

Благоевград. Централният избирателен лъч на Движение за права и свободи завърши своята предизборна обиколка из страната с протест концерт в село Горно Краище, община Белица. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Пред събралите се Карадайъ акцентира, че е от огромно значение „ пътят, по който ще се възвърне нормалността в политиката и демокрацията “. Той посочи, че „ възобновяване на демокрацията не може да се случи с недемократични средства и принадлежности “. „ Не е реалност към момента краят на модела ГЕРБ, тъй като тези, които са мераклии да застанат на мястото на ГЕРБ, могат продължат по същия недемократичен път, само че ние няма да им го позволим, тъй като сме платили доста висока цена за демокрацията. Ние ще отстояваме демокрацията и ще бъдем пазители на демокрацията в нашата Родина “, бе безапелационен Карадайъ.

„ Ако през април месец държавният уред работеше за произвеждане на избирателен резултата на ГЕРБ, то новопоявилите се, пристигнали на мястото на ГЕРБ, употребяват същите принадлежности и целия наказателен уред сега, с цел да си създават избирателен резултат. То това не е битка с модела ГЕРБ! Това е същият недемократичен метод “ сподели още ръководителят на Движението за права и свободи.

Карадайъ акцентира че „ институциите би трябвало да действат в разговор, съвместен надзор и съгласуваност “ и от удостовери, че Движение за права и свободи ще се бори за това, тъй като „ призванието на Движение за права и свободи е да начертава посоката на страната, да дефинира целите на нашата Родина “.

В изявлението си Йордан Цонев, втори в листата за Благоевград и зам.-председател, дефинира предизборната акцията, правена от други партии, като компроматна и недостойна. „ Тази акция стартира с компрометиране на наш другар, без съд, без присъда и без доказателства, няма значение кой го прави. Кампанията продължи с визитата на ръководителя в Р Турция, където беше посрещнат на най-високо равнище. И се развихри една недостойна акция “, съобщи той и добави, че париите без ясни цели и цели „ постоянно градят своя политически облик, своята борба за власт на гърба на Движение за права и свободи “.

Цонев акцентира: „ Движение за права и свободи не е елементарна партия, а се роди в борбата за права и свободи, за достолепие, чест, религия, език и вяра на българските мюсюлмани. И доктор Ахмед Доган стана водач на българските мюсюлмани, тъй като я водеше тази борба “.
„ Движение за права и свободи е код за междуетническо и междурелигиозно съгласие, код за благоденствие на хората! Движение за права и свободи е код за основаване на съвременна страна! “, заключи той.

По-рано централният избирателен лъч от предизборната акция на Движение за права и свободи организира срещи с членове и симпатизанти на партията от Якоруда.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР