Благоевград. Пиесата Всичко или нищо ще бъде представена в зала

...
Благоевград. Пиесата Всичко или нищо ще бъде представена в зала
Коментари Харесай

Благоевград: Пиесата „Всичко или нищо” ще бъде представена в зала „Пейо Яворов” на 2 април

Благоевград. Пиесата „ Всичко или нищо ” ще бъде показана в зала „ Пейо Яворов ” на 2 април от 19.00 часа. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . „ Всичко или нищо “ е пиеса, въодушевена от тематиката за другарството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова особено за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани между тях отблизо другарство и общ креативен път. Пиесата е изпълнена с извънредно занимателни, даже комични разговори, с трагични откровения, страсти и трогващи моменти.
След сполучливото си партньорство във филмите „ Love.net “ и „ Маргарит и Маргарита “ актьорите се срещат още веднъж, само че на театралната сцена, с цел да показват един покъртителен, същински и първокласен театър. Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва фена, като го повлича в един забавен лабиринт от непредвидени срещи и събития.
Костюмите и сценографията са дело на Антония Попова, а Светлин Къслев работи по музикалното оформление на постановката. Продуцент е Лилия Грънчарова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР