Благоевград. Общината организира кампания за събиране на опасни отпадъци от

...
Благоевград. Общината организира кампания за събиране на опасни отпадъци от
Коментари Харесай

Благоевград: Общината организира кампания за извозване на опасни отпадъци

Благоевград. Общината провежда акция за събиране на рискови боклуци от семействата. Тя ще бъде в границите на два дни - 8 и 9 юли. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . За задачата се провежда мобилно транспортиране на боклуци от няколко пункта в града. Безплатно ще се одобряват живак и живаксъдържащи уреди, лакове и бояджийски материали, домашен препарати и химикали, мастила и нечисти опаковки, фармацевтични артикули с изминал период на валидност.
На 8 юли от 10.00 до 12.30 часа отпадъците ще се одобряват на паркинга на улица „ Скаптопара “ 1, а от 13.00 до 16.00 часа акцията ще продължи на паркинга пред магазин „ Аско Деница “ в квартал „ Грамада “.
На 9 юли от 10.00 до 12.30 часа особено оборудван микробус ще приема боклуци на паркинга на улица „ Свобода “ и ул. „ Симеон Радев “. От 13.00 до 16.00 часа същия ден боклуци могат да бъдат излъчени в квартал „ Струмско “, при уширението на ул. „ Битоля “. Кампанията е ориентирана към семействата в Благоевград и не обгръща физически и юридически лица, извършващи комерсиална активност.
Чрез осъществяване на акцията се цели жителите на община Благоевград бъдат улеснени, а околната среда да бъде предпазена от нездравословното въздействие на горепосочените боклуци.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР