Благоевград. Община Благоевград ще бъде домакин на 3-тото Национално издание

...
Благоевград. Община Благоевград ще бъде домакин на 3-тото Национално издание
Коментари Харесай

Благоевград: В града ще се проведе 3-тото Национално издание на кампанията „Учи в България, завладей света!“

Благоевград. Община Благоевград ще бъде хазаин на 3-тото Национално издание на акцията „ Учи в България, завладей света! “. Това оповестиха от пресцентъра на Община Благоевград . Инициативата ще се организира на 30 април от 19.00 часа в държавна такса „ Никола Вапцаров “. Абсолвентите от „ Актьорство и трагичен спектакъл “ на проф. Иван Добчев към НАТФИЗ, ще показват „ Черна дупка “ от Горан Стефановски. Постановката е на Иван Добчев, сценографията и костюмите на Ирена Дойчева, а музиката на Асен Аврамов.
От 09.00 часа при „ вход свободен “ ще се организира и среща с водещите преподаватели на НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “. Присъстващите ще получат безвъзмездни съвещания, кандидатстудентски материали и ваучери за 10% отстъпка при посещаването на груповите съвещания в София, които ще се проведат през юни и август.
„ Учи в България, завладей света! “ е акция за разпространение на професионалното обучение в България и превантивно ограничение на интелектуалната емиграция на младите българи. Инициативата е на НАТФИЗ „ Кръстьо Сарафов “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР