Благоевград. На 1 април 2019 г. от 14.00 часа в

...
Благоевград. На 1 април 2019 г. от 14.00 часа в
Коментари Харесай

Благоевград: В града ще се проведе встъпителна пресконференция по проекта „Изследване на противообществени прояви при ученици от 14 до 18 годишна възраст”

Благоевград. На 1 април 2019 година от 14.00 часа в зала 101 на Община Благоевград ще се организира встъпителна конференция, която ще сложи началото на план: „ Изследване на противообществени прояви при възпитаници от 14 до 18 годишна възраст ”. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Проектът се реализира от екип преподаватели на Катедра „ Психология “ и Катедра „ Социология “ към Философски факултет на Югозападен университет „ Неофит Рилски ” в партньорство с Местната комисия за битка с противообществените прояви на малолетни и малолетни при Община Благоевград. Неговата дълготрайност е 8 месеца.
Проектът планува проучване на характерностите на обществената среда, които са рискови фактори за осъществяване на противообществени прояви. Главната планова цел е проучване спецификата на противообществените прояви, осъществявани от малолетни и малолетни лица с оглед тяхната предварителна защита.
По време на срещата ще бъдат показани идните действия, задачите, методите на реализирането им и предстоящите резултати от плана.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР