Благоевград. Днес ще проведа срещи с всички директори и началник

...
Благоевград. Днес ще проведа срещи с всички директори и началник
Коментари Харесай

Румен Томов, кмет на Благоевград: Днес ще проведа срещи с всички директори и началник на отдели в Общината, които да ми предоставят по 10 проблема, изискващи спешно решение

Благоевград. Днес ще проведа срещи с всички шефове и шеф на отдели в Общината, които да ми дават по 10 казуса, чието решение би трябвало да стартира незабавно. Това сподели пред публицисти кметът на Община Благоевград Румен Томов, който по-рано през днешния ден положил клетва, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Пирин. „ Трябва да сме отзивчиви и да работим бързо, с цел да решаваме проблемите на жителите на община Благоевград “, сподели още Томов. Той означи, че по време на диалозите ще се търсят и разновидности за решаването на въпросните проблеми.
По отношение първото съвещание на Общински съвет – Благоевград и процедурата по желание на ръководител на локалния парламент, на която при първото гласоподаване подобен не бе определен, Томов съобщи, че това е обикновено. „ Всеки има някакви ползи, всеки има някаква визия, тъй че е обикновено да има конкуренция. Единственото, което ми е необичайно е, че при 41 присъстващи в залата, когато се взима решение, гласоподават към 36. Това значи, че се губят 5 индивида, които нямат мнение “, означи Томов. Според него това е много необичайно. Томов добави, че не се тормози от обстоятелството, че в Общинския съвет има представители на доста и разнообразни партии, даже в противен случай. „ Нека Общинският съвет да бъде пъстър, дано да има повече мнение, тъй като когато има повече отзиви, то решенията са по-точни “, акцентира Томов.
Ливия НИНОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР