Благодаря за прекрасното домакинство и поздравленията. Благодаря и на Германия,

...
Благодаря за прекрасното домакинство и поздравленията. Благодаря и на Германия,
Коментари Харесай

Борисов: Със Северна Македония ще направим добро председателството на Берлинския процес


Благодаря за прелестното домакинство и поздравленията. Благодаря и на Германия, по тази причина, че го има Берлинският развой. С сътрудника Заев от Северна Македония мисля, че ще създадем едно положително председателство. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов на обща конференция с Ангела Меркел, Зоран Заев и Матеуш Моравецки в Познан.

Те участваха в среща на върха на страните от Западните Балкани. България и Македония одобряват председателството на Берлинския развой.

"Западните Балкани са шест страни, които за наслада са обградени единствено от страни членки на Европейски Съюз. Аз апелирам сътрудниците да положат старания за мира, религиозната приемливост и за битката против проведената престъпност. Искам да помоля и сътрудника Зоран Заев да вкараме екологията и опазването на природата в нашите отговорности. Ако има нещо, с което ние в Западните Балкани да се гордеем, това са красивата природа, чистотата на въздуха и на водата. Много старания се поставиха, само че има и още толкоз. Трябва да има дати за влизането на Северна Македония, Косово и Сърбия в Европейски Съюз. Благодаря за оценката и опцията ", приключи Борисов.

"Не познавам човек, който да не се възхищава на България и Северна Македния. С години чакахме тази стъпка ", сподели още в изказване Ангела Меркел.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР