Благодаря за подкрепата през тези 33 години. Благодаря за смелостта

...
Благодаря за подкрепата през тези 33 години. Благодаря за смелостта
Коментари Харесай

Ахмед Ахмедов в Разград: ДПС трябва да е част от мнозинството, което ще излъчи стабилно правителство

 izbori_2023_v1_014

Благодаря за поддръжката през тези 33 години. Благодаря за смелостта и куража, които имахте на предходните избори и не се преклонихте пред полицейските нападения. В цялата страна над 20 000 жители бяха привиквани, бяха измъчвани. Единствено и единствено Движение за права и свободи ги отбрани. Това съобщи лидерът на Разградската листа на Движение за права и свободи Ахмед Ахмедов на предизборна среща в регионалния град. В нея участваха още водачът Мустафа Карадайъ, евродепутатът от Движение за права и свободи Искра Михайлова и общественият специалист на партията доктор Хасан Адемов.

Ахмедов напомни, че от тези 20 000 души единствено 600 са били членове на Движение за права и свободи.

В тези дни би трябвало да създадем и разбор. Длъжни сме да отчетем какво направихме в 48-ото Народно събрание. Отивайки там, ние поехме ангажимент в нашата Родина да има постоянен кабинет. Уви, беше препоръчан единствено един кабинет - от ГЕРБ, който подкрепихме само ние, единствено тъй като бяхме поели този ангажимент. На всички стана ясно, че останалите партии не желаят да има постоянно държавно управление, акцентира Ахмедов.

Свършихме и много работа. Направихме по този начин, че всички български жители да имат опцията изпълнят своите конституционни отговорности и да гласоподават - който желае с машина, който желае посредством хартия. Направихме по този начин, че нашите деца да имат безвъзмездни учебници в своето приблизително обучение, напомни Ахмед Ахмедов.

Направихме по този начин, че минималната заплата да е 50% от междинната за страната, посочи още зам.-председателят на Движение за права и свободи.

След 33 години, времето, прекарано в пандиза от нашите братя и сестри, които дадоха своята независимост за демокрацията в България, към този момент се зачита за трудов стаж, уточни Ахмедов. И добави: " Направихме по този начин, че да продължат помощите за бизнеса и за уязвимите групи. ".

Всичко това с помощта на грижата и куража, които имахме от вас. Нека да пуснем фиша и за идващото, 49-ото, Народно събрание - с цел да може Движение за права и свободи да взе участие в болшинство, което да сформира държавно управление с ясна евроатлантическа ориентировка, прикани Ахмед Ахмедов.

И това държавно управление да направи стратегия, с която да изведе нашата страна от всички рецесии. Да направи по този начин, че да се осъществя правосъдната промяна, да влезем в Шенген и еврозоната. А чаканите евросредства и Плана за възобновяване и резистентност - да започват, сподели още Ахмед Ахмедов.

С номер 13, с разсъдък, отговорност и разговор, прикани Ахмедов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР