Благодаря за номинацията, която получих от ДПС - Благоевград да

...
Благодаря за номинацията, която получих от ДПС - Благоевград да
Коментари Харесай

Йончева за номинацията от ДПС-Благоевград: Приемам я като признание за всичко, което съм постигнала

Благодаря за номинацията, която получих от Движение за права и свободи - Благоевград да вземам участие в акцията като претендент за евродепутат. Приемам това като самопризнание за всичко, което съм постигнала в Европейския парламент за България. Това сподели Елена Йончева във Facebook. 

Както нееднократно съм казвала обществено, решението дали ще се кандидатирам зависи от това дали ще мога да продължа борбите, които съм водила през последните пет години за страната си, и дали ще получа поддръжка за това. А точно: 

- Спиране на безконтролната миграция - Спиране на трафика на хора (каналджийството) 

- Работещи ограничения против корупцията на национално и европейско ниво 

- Защита на публицистите от цензура и от политическо преследване 



Като евродепутат съумях да направя пробив по редица тематики: 

- Водих договаряния по цялостното законодателство в Пакта за миграция като ръководител на групата с представителите на Европейския парламент, Европейската комисия и Съвета. След пет години полемики Пактът беше признат. Той анулира несправедливия за България Дъблински правилник. И ще спомогне за понижаване на безконтролната миграция. 

- Започнахме работа по законодателство, което по ефикасен метод да ограничи трафика на хора (каналджийството) 

- По моя самодейност беше препоръчано законодателство за независимост на медиите. Отстоях в това число и предлагането, което да подсигурява бистрота на медийната благосъстоятелност и финансиране, отбраната на публицистите от цензура. Социалните мрежи към този момент няма да могат да смъкват качествено медийно наличие. 

Това е единствено част от моята работа в Европейския парламент. Тя е обществена, добави още тя. 

" Ще приема поддръжка за присъединяване в европейските избори, която да ми разреши да продължа да работя по тези значими за България тематики. Ще приема поддръжка, която би ми дала свободата да ги не отстъпвам ", споделя още Йончева. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР