Благодаря ти, че не забрави родния си град и стана

...
Благодаря ти, че не забрави родния си град и стана
Коментари Харесай

Кметът на Поморие Иван Алексиев награди звезда от Хелс Китчън

Благодаря ти, че не не помни родния си град и стана негов дипломат, сподели Иван Алексиев 

Кметът на община Поморие Иван Алексиев алегорично връчи на началник Виктория Зайкова ключа към града. Жестът на внимание бе подобаващ от Вики във връзка достойното ѝ показване в разнообразни кулинарни излъчвания, в които тя освен че подготвя вкусни ястия, само че постоянно приказва сладко-сладко и за своя роден град.

„ Благодаря, тъй като ти действително стана дипломат на Поморие и това е огромна чест и отговорност. Благодаря ти, че не забравяш родния си град и в тази връзка ти връчвам ключа на Поморие, с цел да знаеш, че този град е твой, само че този град ти към този момент го представляваш на всички места “, сподели кметът Алексиев, поднасяйки признака.

„ Аз мога! Човек плюс гений е равно на колос! “ – това е мотото на Виктория. Завършила е ПГТ „ Алеко Константинов “ – Поморие и работи като основен готвач в локално заведение. В работата си постоянно има проект А и проект Б. Описва се като душата на компанията, постоянно усмихната и борбена, тя застава и зад разнообразни дела в помощ на деца в неравностойно състояние.

С доста страст в гласа през днешния ден Вики съобщи: За мен е горделивост, че съм поморийка! В края на днешната прочувствена среща кметът Иван Алексиев и Виктория Зайкова поканиха всички поданици и посетители на Поморие още веднъж да заповядат на Рибен фест – Поморие на 16 септември, където да опитат от апетитните рибни блюда, приготвени от младата кулинарка.



 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР