Благодаря на всички, които ме подкрепиха, благодаря на политическите организации,

...
Благодаря на всички, които ме подкрепиха, благодаря на политическите организации,
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Ще продължим докрай, успяхме да сложим в центъра малкия човек

Благодаря на всички, които ме поддържаха, благодаря на политическите организации, застанаха зад мен. Благодаря и на синдикалната организация, съобщи левият претендент за кмет на София Ваня Григорова. 

По време на цялата акция усещах поддръжката на жителите по време на срещите - лице в лице и очи в очи. Направихме първата стъпка - най-важната - поставихме в центъра на дебата казусът на дребния човек и работещите хора. Те към този момент са незаобиколим фактор, съобщи левият кандидат-кмет на София Ваня Григорова. 

Ние имаме волята да продължим до дъно и ще го създадем, увери Григорова.

Ние сме обединението, групировката, която направи най-вече на терен, съобщи тя. Ние се срещнахме и с жителите от крайните квартали, забравени от досегашните ръководещи, напомни Григорова.

Нашите послания стигнаха до хората. Искам да благодаря на тези, които повярваха на нас и ни се довериха, съобщи Иван Таков след края на изборния ден.

След като Илиана Беновска подари ябълка на Григорова, тя съобщи, че се радва, че най-сетен е заслужила алената ябълка.

Българска социалистическа партия и БЛевмицата са си лични обединения, те дават отговор за себе си, аз съм представител на Обединената левица, съобщи Григорова.    
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР