Благодаря на всеки избирател, който отиде до урните и ни

...
Благодаря на всеки избирател, който отиде до урните и ни
Коментари Харесай

Даниел Митов: Ние не водихме нормална кампания, а непрекъснати битки срещу Бойко Рашков, Радев иска да превземе цялата власт в държавата

Благодаря на всеки гласоподавател, който отиде до урните и ни поддържа. Въпреки бруталната интервенция на полицията. Никой не си е разрешавал да употребява по този начин брутално държавния уред досега. Това съобщи пред Българска национална телевизия Даниел Митов от ГЕРБ.

" За последните 30 години толкоз ниска изборна интензивност не е имало. Това е симптом, че има нещо доста проблематично в нашето общество. Три избора за година - хората се умориха. Те към този момент не знаят към кого да се извърнат, с цел да се вземат решение рецесии и проблеми. За мен този резултат на ГЕРБ се дължи и значително на обстоятелството, че в регионите се намесиха Министерство на вътрешните работи и хората на Бойко Рашков ", съобщи Митов.

Той бе безапелационен: " Ние не водихме естествена акция, а непрекъснати борби против Бойко Рашков. Средата, която беше основана, беше извънредно гнила, извънредно нездравословна. Всеки божи ден Бойко Рашков заплита всевъзможни интриги. Ние ще отговорим на всяка една от тях. Но когато те вкарат в режим на отговор на халюцинациите на един невменяем човек... "
свързани новини54934на 07.11.202143007на 23.10.2021
" Нищо не потвърдиха изказванията му за автомагистрала " Хемус ", нищо не потвърдиха, че Бойко Борисов надали не имал някаква банка. Служебните държавни управления нямат пълномощия да се занимават с сходен вид акции. А това служебно държавно управление трябваше да приготви само естественото протичане на изборите ", съобщи още Митов.

" Ние занапред ще вършим разбори за това до каква степен машинните протоколи се разминават или не се разминават с броенето на разписките. Но при всички положения има доста подозрения и доста въпроси. Аз също не съм виждал сходно разминаване в политическата си кариера, а тя е дълга ", означи той.

Според Митов политическата настройка в Народното събрание е такава, че още предложат тези, които получат първи мандат.

" Румен на процедура си сътвори партия. Използва " протестните " до през вчерашния ден партии и сътвори партия, която на процедура удуши другите. Докато можеше да ги употребява, ги употребява. Това е освен политическо инженерстване, а опит за завладяване на цялата власт в страната ", безапелационен бе Митов.

Той акцентира: " Аз съм уверен, че проф. Герджиков има действителния късмет да завоюва изборите ".

Даниел Митов съобщи, че говореното за предстоящ кабинет зависи от готовността на останалите партии за политически разговор: " Когато има към този момент някаква парламентарна настройка, то партиите вътре би трябвало да са наясно, че би трябвало да си приказват. Ние би трябвало да решим дружно рецесиите, които стоят пред българското общество. Не можем по никакъв метод да стоим отдалечени от тези рецесии. Хипотезите са доста. Но до миг никой нищо не ни е предложил. Всичко зависи от това каква ще е културата на разговор ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР