Благодаря на колегите, които са подкрепили вота. Оттук нататък имаме

...
Благодаря на колегите, които са подкрепили вота. Оттук нататък имаме
Коментари Харесай

Борисов срази двуличниците от БСП с горещ коментар от Давос за вота на недоверие и Истанбулската конвенция

Благодаря на сътрудниците, които са подкрепили вота. Оттук нататък имаме проекти, които да изпълняваме. Това сподели от Давос министър-председателят Бойко Борисов. „ Никой не е мислел, че вотът ще мине. Това е една парламентарна процедура, само че да се подбере времето, когато сме най-вече заети, когато министри водят препоръки, в които се вадят страни от черен в сив и сходен лист и през минути ми звънят, с цел да консултираме това, което се прави... И тъкмо тогава да се избере вотът, знаейки се какъв брой сме заети. Те знаеха, че това е един метод да ни изложат. Винаги съм бил за обединена нация, за това политиците да сме по-възпитани... Не можех да вземам участие в сходно нещо”, отсече той.

Що се отнася до настояването на Българска социалистическа партия да се направи референдум за Истанбулската спогодба, министър председателят съобщи, че в случай че има допитване, то би трябвало да бъде ясно написано – „ за” или „ против” е да пребиваме дамите и децата в България. „ Защото всички останали текстове, за които приказват – трети пол, гей бракове, въобще не попадат в тази спогодба. И Сърбия, и Албания, и Турция – всички са я приели.Както се споделя, и Арменският поп я е приел”, уточни Борисов.

„ Винаги съм работел в разговор с обществото и по тази причина помолих сътрудниците да не бързат с приемането и вкарването й в зала, да забележим още веднъж тези носители на морал, които толкоз нелепости изприказваха в последните дни, надали не, че ГЕРБ желаеме да въведем нов пол и нови връзки. Надали има по-религиозен човек от мен в страната. Убеден съм, че като една страна с морал и човечност не можем да не защитим дамите и децата”, акцентира Борисов.

„ От Българска социалистическа партия са двулични – в Европа приказват едно, в България гласоподават друго, тъй че дано да забележим страните, които са я приели в този й тип, а ние ще я приемем с запаси, тъй че всички да са сигурни и спокойни.

Жалко е да лъжеш по един метод хората в България и да ги страхуваш и в това време пред Европа да се правиш на европеец.
Тази спогодба касае отбрана на слабите, отбрана на децата и дамите. Всичко останало съм подготвен текст по текст да го одобряваме с запас, тъй че да не влиза в действие в България, с цел да са спокойни всички”, сподели той.

„ Когато се прибера, ще запитвам църквата, мюфтиите какво тъкмо ги смущава”, сподели в умозаключение Борисов.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР