Благодарение на отличното каране на родните състезатели от всички класове,

...
Благодарение на отличното каране на родните състезатели от всички класове,
Коментари Харесай

Чудесно българско представяне на Европейския шампионат по мотокрос в Троян

Благодарение на отличното каране на родните състезатели от всички класове, България завоюва отборната купа за 5-ия кръг на BMU Европейския шампионат по мотокрос. Общо 197 точки от оптимални 200 донесоха състезателите ни за крайния триумф по народи. След нас на второ и трето място останаха Северна Македония и Румъния. 84 водачи от 5 страни взеха присъединяване в Гран При България на отличното трасе в Троян. Прекрасното време накара над 5000 индивида да изберат неделния ден, с цел да следят онлайн всички спортни маншове.

В клас МХ 65сс: Беше повече от забавно и оспорвано и в двата манша. Трима водачи се движеха един зад различен и до последно не беше несъмнено кой от тях ще завоюва и кои ще бъдат на втората и третата позиция. В първото пробягване колоната до финалната обиколка водеше Дани Цанков (45 точки, М6 Ямаха рейсинг отбор, Ямаха), само че падна и беше изпреварен от идващите зад него Мирослав Димитров (47 точки, Марица рейсинг отбор, КТМ) и Венцислав Тошев (42 точки, МСК Севлиево,КТМ). Въпреки това Цанков съумя да продължи надпреварата и приключи манша на третата позиция. Във втория, още веднъж феновете видяха майсторското каране на родните ни гении и успеха за Дани Цанков, който удържа натиска на Мирослав Димитров и Венци Тошев.

Клас МХ 85сс: Безапелационно показване на Християн Георгиев (50т,Пловдив мотор спорт,КТМ),който повеждаше колоната и в двата манша и караше до финала доста несъмнено, с цел да завоюва двойна победа от кръга. Втори и трети се класираха Золтан Ордог (44т, Румъния,Ямаха) и Виктор Бориславов (40т,Моторспорт Варна, КТМ).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР