Благодарение на Морган Уолън и Люк Кумс кънтри хитове заеха

...
Благодарение на Морган Уолън и Люк Кумс кънтри хитове заеха
Коментари Харесай

Кънтри хитове заеха първите две места в класацията на Билборд за сингли

Благодарение на Морган Уолън и Люк Кумс кънтри шлагери заеха първите две места в класацията на " Билборд " за сингли за първи път от 42 години, заяви уеб сайтът на изданието.

Морган Уолън е преди всичко с " Last Night " за 12-а седмица, а " Fast Car " на Кумс се изкачи от трето на второ място.

" Last Night " оглавява за четвърта седмица и класацията " Песни на лятото ". Тя е от албума " One Thing at a Time " на Морган Уолън, който е отпред на класацията " Билборд 200 " 14-а непоследователна седмица. Албумът и песента са по едно и също време преди всичко в двете ранглисти 10 седмици. Това се случва за първи път от 30 години.

Кънтри песни не са били по едно и също време на първо и второ място в класацията на Билборд Хот 100 от 7 март 1981 година Тогава това става с помощта на " I Love a Rainy Night " на Еди Ребит и " 9 to 5 " на Доли Партън.

На трето място в класацията " Хот 100 " на " Билборд " е " Calm Down " на нигерийския артист Рема и Селена Гомес, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Flowers " на Майли Сайръс слезе от второ на четвърто място, откакто осем седмици беше номер 1 от дебюта си през януари. Следва " All My Life " на Лил Дърк и Джей Коул. Рапърът Туси резервира шестото си място с " Favorite Song ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР