Благодарение на живописните залези и изглед към Егейско море, този

...
Благодарение на живописните залези и изглед към Егейско море, този
Коментари Харесай

Как се спи във вятърна мелница

Благодарение на живописните залези и аспект към Егейско море, този първокласен комплекс от три вили предлага идилично бягство на спокойния североизточен бряг на Санторини.

Публикация, споделена от Windmill Villas (@windmillvillas) на Май 13, 2015 в 11:15 PDT

Windmill Villas са основани съгласно архитектурата на обичайните вятърни мелници и се характеризират с локална достоверна атмосфера.

Публикация, споделена от Michael Johnson-Ellis (@official_michaeljohnsonellis) на Яну 2, 2015 в 2:11 PST

Всяка триетажна вила е очарователно частно " светилище ", цялостно с всички екстри на първокласен хотел, от изцяло оборудвани кухни до персонални басейни и джакузита. Тяхната архитектура е присъща за цикладските острови, с гладки извити стени, минималистични вградени мебели и дървени прозоречни капаци, боядисани в ярки цветове.

Публикация, споделена от (@renia_renata_) на Мар 19, 2017 в 3:04 PDT

В същото време селският грациозен интериор придава чувство за същински гръцки тип и присъщата за региона топлота и комфорт. Макар и самостоятелно проектирани, вилите са сходни в оформлението си, в случай че не и идентични, и споделят едни и същи улеснения. И трите са триетажни и са заобиколени от частни тераси и цветни градини.

Публикация, споделена от Windmill Villas (@windmillvillas) на Окт 6, 2014 в 11:40 PDT

Всяка се състои от дневна / столова с красиво обзаведена кухня на приземния етаж и с аспект към близките лозя и синьото море оттатък прозорците.

Публикация, споделена от Windmill Villas (@windmillvillas) на Мар 15, 2015 в 3:40 PDT

Всеки от горните етажи пък разполага с прелестна спалня, боядисана в пастелни тонове с първокласно спално долни дрехи и баня с тоалетна.

Публикация, споделена от Windmill Villas (@windmillvillas) на Апр 19, 2017 в 2:48 PDT

Windmill Villas в Санторини се характеризират със спокойна конюнктура надалеч от тълпите, само че комфортно покрай столицата Фира и Ия, което ги прави съвършен избор за тези, които търсят успокоение и тишина.

Публикация, споделена от Windmill Villas (@windmillvillas) на Яну 2, 2015 в 5:18 PST

Релаксиращи спа процедури и частни обиколки на острова се провеждат при предпочитание, като курортът предлага и разнообразни услуги за сватби и меден месец.

 Остров Санторини - 100% Гърция
Остров Санторини - 100% Гърция

Част от листата със наложителните дестинации
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР