Благодарение на ефекта "Ед Шийрън" червенокосите мъже получават повече секс,

...
Благодарение на ефекта "Ед Шийрън" червенокосите мъже получават повече секс,
Коментари Харесай

Ефектът Ед Шийрън, с който мъжете правят повече секс

Благодарение на резултата "Ед Шийрън " червенокосите мъже получават повече секс, написа в. "Дейли остарял ", базирайки се на резултатите от английско изследване.

Певецът и създател на песни Шийрън и принц Хари са главните "виновници " за възходящата известност на представителите на мощния пол с огнени коси.

Проучването по поръчка на Casumo демонстрира, че откогато Ед Шийрън се е популяризирал, един на всеки петима негови сънародници с рижава коса се радва на по-голямо внимание от страна на нежния пол и също по този начин получава повече похвали.

Редовният секс ни прави по-умни на старини

Благодарение на "ефекта Ед Шийрън " също така доста по-малко рижави човеци от възрастовата група сред 25 и 34 години стават жертва на насмешки поради цвета на косата.
 Принц Хари Принц Хари
"Не е изненадващо, че около Шийрън и принц Хари червенокосите мъже към този момент притеглят по-голямо внимание, в сравнение с преди ", споделя говорителка на Casumo.

Какво потиска половото предпочитание на мъжа

В Лондон излезе първият календар с голи червенокоси мъже

Хари е определен за отличник измежду привлекателните мъже с огнени коси, следван от актьорите Юън Макгрегър и Деймиън Люис.

Сред известните английските дами с коси с цвят на пламък са актрисите Ема Уотсън и Айла Фишър.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР