Благодарение на българските дипломати водещата от Би Ти Ви Радост

...
Благодарение на българските дипломати водещата от Би Ти Ви Радост
Коментари Харесай

Освободиха Радост Драганова и дъщеря ѝ от COVID отделението в Камбоджа

Благодарение на българските дипломати водещата от Би Ти Ви Радост Драганова и нейната щерка са изведени от Коронавирус поделение в Камбоджа, заяви самата Драганова пред бТВ.

В продължение на четири дни майката и дъщерята бяха в Коронавирус поделение в столицата Пном Пен без изрично да е открито, че са инфектирани с ковид, описа Драганова. Само първият бърз тест, изработен на щерка й на летището, е бил позитивен. Според Драганова е допустимо да е позволена неточност, защото повече от 200 туристи са били изследвани в един и същи миг.

Всички последвали проби и на двете са с негативен резултат, изясни водещата.

По думите й в продължение на четирите дни те не са получили достъп до резултатите от проучванията, а за всеки ден престой в болничното заведение непознатите жители заплащат по 130 $.

Радост Драганова изясни още, че в отделението имало и други чужденци от Швеция, Съединените щати и други страни. Според нея става въпрос за скица със подозрително позитивни проби. Никой не си вижда тестванията, споделят му просто: " Вие сте позитивен ".

" Не ти дават никаква хартия, нищо не можеш да видиш. Всъщност ти няма по какъв начин да предприемеш нищо. Шокът е огромен, хората мълчат и не знаят какво да създадат ", описа Радост Драганова.

По думите й в Коронавирус отделението не е имало алкохол и даже сапун. Водещата е извънредно признателна на консула ни във Виетнам, както и на светкавичната реакция на Министерство на външните работи. Дипломатите ни са съумели да получат негативните за COVID-19 проучвания посредством френското посо
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР