Благо Джизъса пак се разведе, Васил Драганов замесен в скандал

...
Благо Джизъса пак се разведе, Васил Драганов замесен в скандал
Коментари Харесай

ВИП разделите на годината в българския шоубизнес

Благо Джизъса отново се разведе, Васил Драганов забъркан в скандал №1 за 2023 година

И през изминаващата година станахме свиделите на куп ВИП раздели, които извършиха светските рубрики. Някои от тях бяха скандални, други се разделиха спокойно и добродушно и до ден сегашен не споделят нито дума за колегата си. Трети пък бързо си откриха нови половинки.

След дълги години, носещ се на крилете на любовта, Димитър Рачков още веднъж е ерген и къде на смешка, къде на подбив сподели, че може би е е подготвен за едноименното шоу. Някои пък небрежно не помниха раздялата и откриха любовта в очите на различен.

Една от най-големите любовни драми, която се развихри през 2023 година, бе сред артиста Васил Драганов и някогашната му към този момент брачна половинка Андреа. Един от " Комиците " и телевизионерката се изпокараха грубо, упрекваха се взаимно в домашно принуждение. Стигна се до мегагрозни думи и предстоящ завършек на връзката им.
 Васил Драганов и към този момент някогашната му жена Андреа направиха раздялата си обществена и доста грозна
Определено две са паметните раздели за изминаващата година. За първата към този момент загатнахме. Да, на Димитър Рачков още веднъж не му провървя в любовта. Комикът бе вманиачен по знойната русокоска Анита. Силиконката бе съумяла да омае толкоз Митко, че всички им предричаха розово бъдеще, въпреки разликата в годините им да бе голяма. Да, но... не. Рачков изненадващо би шута на сексбомбата.

Другата звездна разлъка, която прикова погледите, бе сред Моника Валериева и Меди. Плеймейтката и фолкидолът дълго криеха любовната си случка от медиите. След като официализираха връзката си, двойката даже се сгоди. Но в един миг стана ясно, че връзките им са охладнели. И Меди и сочната Моника се разделиха.
 Плеймейтката Моника Валериева и фолкидолът Меди също се разделиха
И 2023-та не бе изключително сполучлива на любовния фронт за Благой Георгиев. Бившият футболист понесе нов тежък удар по имиджа си, откакто поредна мацка го заряза. А по-скандалното е, че той схваща за края на брака си, до момента в който е на другия завършек на света - в шоуто " Сървайвър ". Отраканата мацка Полина не устоя повече с Джизъса и по-малко от година откакто му се врича във безконечна честност, желае бракоразвод. Това е втори провален брак за Благой. И поредна връзка, в която по този начин и не съумя да продължи над 3 години.
 Благо Джизъса се раздели с Полина и съблюдава традицията - всяка година нова жена
Баш като турски сериал пък бе любовният живот на Лоренцо. Синът на Софка се сгоди за Мария, с която се познава от дете. Имаше планувана дата за сватбата си с хубавицата. Но малко преди огромната гала се отхвърли от брака с Мария. И се хвана с друга мацка.
 Синът на Софи Маринова се раздели с годеницата си малко преди сватбата
И най-желаният български мъж мина през тежка разлъка. Бившият номер 3 в тениса Григор Димитров зачерта с дебелия флумастер секси мамчето Мадалина. Фурията от Румъния имаше бурна случка с родения в Хасково гений, само че преди няколко месеца Гришо постави завършек на връзката им.
 Гришо заряза Мадалина и към този момент има нова тръпка
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР