Благо Джизъса не може да остане невлюбен Доскоро ритнитопковеца криеше упорито

...
Благо Джизъса не може да остане невлюбен
Доскоро ритнитопковеца криеше упорито
Коментари Харесай

Благо Джизъса точи мераци за трета сватба! Ще го огрее ли

Благо Джизъса не може да остане невлюбен

Доскоро ритнитопковеца криеше настойчиво връзката си с Ивана Главчева, само че към този момент „ излезе на ярко “. Той разгласява фотография по какъв начин хапват и  пушат пури с бъдещия си тъст, позабравения рапър Ванко 1, а в тяхната компания се мъдри обичаната му Ивана. 21-годишната госпожица мнозина дефинират като двойница на към този момент някогашната жена на Благой-Полина Спасова.

А в нея нашареният ритнитопковец, се кълне, че е бясно влюбен. Нищо чудно да я замъкне до олтаря, с цел да се свърже в сватбен съюз пред очите на всички и на Бога, както обича да го прави.

За гелосаният и постоянно нахилен екс футболист това няма да е първо венчило. Той има два брака и два развода зад тила си. Първият е с татарката Есмер Омерова, от която има наследник, към този момент първолак. Вторият с Полина Спасова. Нея Джизъса не съумя да заплоди. Но и двата му брака изкараха от ден до пладне, поради хлабавия цип на Благой.

Георгиев бе благоприятен и за Златка Райкова, от която също има наследник и  гимнастичката Христина Витанова, която му роди двама наследника.

Въпреки че Благой Георгиев се кълне, че е доста влюбен в Ивана, бъдещия му тъст е нащрек. Той му дал ултиматум, в случай че се заженят с дъщеря му, да не мисли кръшка и да я наранява.

„ Шапка му смъквам!Все е  влюбен в дамите, с които си ляга, но все заможни ги търси. Или най-малко бащите им, с цел да го дундуркат “, подмятат го в мрежата.

Тагове: благой георгиев Благо Джизъса Ивана Главчева сватба Ванко 1 Русата Златка Полина Спасова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР