Black Fridayе едно от най-големите събития за пазаруване през годината.

...
Black Fridayе едно от най-големите събития за пазаруване през годината.
Коментари Харесай

Как да се подготвим за eMAG Black Friday

Black Fridayе едно от най-големите събития за извършване на покупки през годината. С течение на времето акцията се трансформира в културен феномен и всички яочакваме с неспокойствие. И намиращи се в предпразничния сезон, когато търсим способи да зарадваме нашите близки и другари с съвършени дарове, едно от в действителност горещите събития в онлайн пространството е Black Friday на eMAG, който ни дава неповторими благоприятни условия за извънредно разнородни покупки с отлични предложения.

С приближаването на 11-ото издание на Черния петък в България в eMAG, сърцата на пазаруващите бият по-бързо в очакване на към 1 000 000 предложения в разнородни категории. Защото eMAG основава същински празник за потребителите.

Интересни обстоятелства за eMAG Black Friday 2022

Потребителите са отделили приблизително 591 лева за своите поръчки по време на eMAG Black Friday и са добавили приблизително по 3 продукта в количката си.

„ Златната секунда ” – в 9:01:02 ч. и в 12:02:51 – за една секунда са поръчани 82 броя артикули.

През първата минута на акцията са направени 1095 поръчки.

Традиционно eMAG ще преобрази своя уеб страница преди началото на акцията, която се разпростира след 7:00 ч. на 17 ноември. Но не се тормозете, тъй като този така наречен blackout (затъмнение) интервал е единствено началото на вълнуващото шопинг премеждие!

И още в този момент можем да се насладим на идните предложения и да прибавим артикули в листата ни с „ Любими ”, като следваме стъпките в специфичния интерактивен справочник. Има всичко за всеки усет – облекла, обувки, козметика, техника, домашен уреди, софтуерни продукти, артикули за занимание и спорт…

Освен желанието да купим мечтания артикул, е добре да бъдем готови, защото бройките   са лимитирани, а ползата е голям.

Как да пазарим интелигентно по време на eMAG Black Friday

През тази седмица, преди старта на акцията, eMAG ще разкриват ежедневни предложения, които ще са налични за покупка след 7:00 ч. на 17 ноември. * По този метод ще имаме опция избираме продуктите, които дават отговор на нашите потребности и желания. Количествата за акцията са лимитирани, тъй че би трябвало да действаме бързо.

Предварителното обмисляне е от основно значение за сполучливото извършване на покупки в акцията. Преди началото й отделете малко време и направете лист с продуктите, които желаете да купите.  Подредете ги по приоритет въз основа на вашите потребности и бюджет. Това ще ви помогне да останете съсредоточени и да увеличите шанса си да се сдобиете с мечтаните артикули. Ако се интересувате от съответен артикул, помислете дали да не го добавите към вашия лист с стремежи авансово , с цел да осигурите по-бърз развой на заплащане, когато акцията стартира.

За да е сполучлива задачата eMAG Black Friday, онлайн ритейлърът дава потребни препоръки :

Инсталирайте мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, с цел да разберете по кое време стартира Black Friday 2023;

Запазете авансово обичаното си място за доставка, с цел да можете бързо и комфортно да вземете поръчките си, когато бъде доставена. Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG, с изключение на доставка до адрес, ще бъдат разполагаем над 1 000 куриерски офиси в цялата страна, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, както и шоурумите на компанията в София, в Serdika Center и Paradise Center, и в Пловдив, в PlovdivMall;

 Запазете вашата карта в акаунта си, с цел да вършиме поръчки несъмнено и елементарно.

Подгответе авансово лист с обичани артикули, с цел да ги добавите елементарно и комфортно в кошницата.

Готови ли сте за шопинг магията на eMAG Black Friday 2023 - този път още по-голяма, по-вълнуваща и с повече благоприятни условия за вашия личен шопинг триумф!

* В момента на платформата eMAG.bg се виждат настоящите цени на продуктите. Black Friday цените ще са забележими и настоящи от 17.11.2023 г.  до края на акцията или до привършване на особено заделените за неяколичества.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР