Бизнесменът Цветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973

...
Бизнесменът Цветомир НайденовЦветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973
Коментари Харесай

Найденов за Божков: Като мишка се скри в Дубай и вместо доказателства, ни залива с лъжи

Бизнесменът Цветомир Найденов  Цветомир Найденов Цветомир Найденов е роден на 28 февруари 1973 година в София. Изучавал е Счетоводство и надзор в подсети още веднъж по какъв начин всеки, който познава беглецът Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от знае, че той лъже.

След поста си във Facebook, в който той изобличи троловете на хазартния необут, Найденов разясни в обществените мрежи, че криенето му като мишка в Дубай демонстрира, че всичко върви в вярната посока.

"Обвиненият Васил Крумов Божков - Черепа преди два месеца стартира да сипе закани, че ще вади доказателства за невиждана корупция и далавери на ръководещите.

Хората, които не го познават му повярваха.

Хората, които го познаваме, знаем, че лъже.

За два месеца сподели: доказателства, че е теглил големи пари кеш, което е обикновено предвид на 18 те обвинявания в закононарушения, които изискват доста кеш плюс разгулния и разточителен живот, който водеха с Мария-Антоанета/ Елена Динева. Някакви смс-и за футболисти и за девойката получила скъпи инструкции.... ( в случай че изобщо са и истински) може и да съм не запомнил нещо, само че това ми е останало като спомен за “великите” доказателства на Черепа.

Направи един огомен гаф обаче - сподели същинското си лице като беше провел посредством своето ОПГ следене, снимане,а може би и подслушване на държавни чиновници, работещи по неговия проблем.

Минаха два месеца, а доказателства няма.... обаче има анкети.

Като му виждам изявите си мисля, че това с правенето на политическа партия му е била остаряла концепция, която е разработвал още в България.

Черепа искаше да купи и Нова Тв... та щеше да си има и телевизия, и партия....и щеше да ви убива, бие и изнасилва още дълги години.

Това, че Черепа се крие като мишка в Дубай, е най-голямото доказателство, че въпреки всичко се движим в вярната посока ", написа Найденов във Facebook.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР