Бизнесменът Светослав Илчовски влезе за разпит в Софийска градска прокуратура.

...
Бизнесменът Светослав Илчовски влезе за разпит в Софийска градска прокуратура.
Коментари Харесай

Светослав Илчовски e на разпит в прокуратурата


Бизнесменът Светослав Илчовски влезе за разпит в Софийска градска прокуратура. Причината евентуално са изказванията му пред Парламентарната комисия за проверка на ръководството на кабинета " Борисов 3 ". Илчовски бе свикан за 10 часа и закъсня 20 минути, пристигна с джип и юрист. И отхвърли да приказва пред камерите.

Припомняме, че служебният министър на правораздаването Янаки Стоилов още през вчерашния ден настоя да има инспекция на част от изказванията на Илчовски.

Прокуратурата се самосезира 4 дни след изказванията на Илчовски за рекет, изнудване, борсови спекулации и даже напън от властта. Земевладелецът уточни поименно като ковчежник на властта Иван Ангелов - притежател на компания за пилешко месо и артикули. Ангелов му отговори, че лъже, само че пък призна, че е непосредствен с някогашния министър председател Бойко Борисов и той му е помагал.

Това, което се ревизира сега от държавното обвиние обаче, са единствено изказванията на едрия земевладелец, че е бил притискан да продава житото си на по-ниска от пазарната цена.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР