Бизнесменът Николай Банев и съпругата му Евгения са арестувани във

...
Бизнесменът Николай Банев и съпругата му Евгения са арестувани във
Коментари Харесай

Арестуваха семейство Баневи във Франция

Бизнесменът Николай Банев и брачната половинка му Евгения са задържани във Франция. Арестът е сбъднат на територията на Париж и е осъществен въз основа на европейска заповед за арест на двамата, търсени от българските управляващи.

Следователи от Специализирана прокуратура организират следствие, обвързвано с активността на приватизирания цех „ Полимери “ АД.

Претърсване, изземване, обиск на лица и разпити на очевидци в границите на формирано досъдебно произвеждане са част от дейностите, които не престават и в този миг в столицата. Става въпрос за осъществени закононарушения по пет члена от Наказателния кодекс - за проведена незаконна група, за данъчни и финансови закононарушения, длъжностно заграбване в изключително огромни размери.

От Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна потвърдиха, че в завода има сходни дейности, с присъединяване и на техни чиновници, само че отхвърлиха детайлности по случая.Припомням, че сдружението „ Полимери “ АД беше приватизирано от Николай Банев и бе оповестено в неплатежоспособност.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР