Бизнесменът Динко Динев също е бил ударен от коронавируса. Oще

...
Бизнесменът Динко Динев също е бил ударен от коронавируса. Oще
Коментари Харесай

COVID-19 удари и милионера Динко Динев

 Бизнесменът Динко Динев също е бил ударен от ковид. Oще предишния петък той и брачната половинка му са попаднали в статистиката на позитивно тестваните българи. 

Влиятелният предприемач и притежател на верига хотели в курорта " Св. Влас " е бил диагностициран малко преди да провежда огромно събитие с благотворителна цел. По наша информация незабавно откакто е получил информацията за инфекцията, Динев се е обадил на всичките си контактни лица и персонално ги е уведомил. 

И той, и брачната половинка му, са изолирани у дома и всички контактни лица са тествани, като пробите им са негативни. И двамата се чувствали добре, а Динев е бил със напълно леко неразположение. 

Всички чиновници от компаниите на Диневи са изследвани с PCR тест през тези два дни, всички са негативни. 

Ето и формалната позиция на Диневи Груп, изпратена до Лупа.бг: 

" Съсобственикът на " Диневи Груп “ Динко Динев е дал позитивна проба за ковид. Положителен е резултатът и на неговата брачна половинка. И двамата се усещат добре и не демонстрират никакви признаци. Другият притежател на компанията Йордан Динев е с негативна проба за ковид.

Спазвайки всички наложени условия за карантина, Динев и брачната половинка му са изолирани в дома си. Осъзнавайки сериозността на обстановката, Динко Динев съблюдава прецизно рекомендациите на лекарите, офисите на компанията се дезинфекцират и работят при строго съблюдаване на противоепидемичните ограничения. Всички чиновници са създали PCR проби и са дали негативни резултати.

Предприемачът благодари на всички за разбирането и поддръжката ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР