Бизнесменът Димитър Спасов атакува журналиста Димитър Стоянов от Bird.bg като

...
Бизнесменът Димитър Спасов атакува журналиста Димитър Стоянов от Bird.bg като
Коментари Харесай

Бизнесмен атакува журналиста Димитър Стоянов: Рекетираш успелите

Бизнесменът Димитър Спасов нападна журналиста Димитър Стоянов от Bird.bg като разкри, че написа изборно за или срещу хора и бизнеси, за персонална полза.

“Знаеш ли за какво мразя хора като теб? Твоята работа е да търсиш недостатъци на съумели в живота хора и да ги рекетираш. Схемата ти е доста елементарна и към този момент всички ти схванаха РЕКЕТОЬОРСКИТЕ МЕТОДИ, а точно – започваш да пишеш против хора и бизнеси, от които можеш да вземеш пари… Тези, които не желаят да платят – стават постоянни герои в тъпите ти уеб сайтове ”, написа Спасов.

Той приканва да спре с рекета и да „ не върви от цвят на цвят като пчеличка ”.

“Скоро време и имената на донорите ви ще излезнат… Знам ги, тъй като си предпазлив ”, приключва коментара си Димитър Спасов.

Той вади и любопитен факт, че Стоянов и починалия Сенсей Спас Спасов, татко на предприемача, ги е обединявала тематиката за… любовта към Русия. Именно с помощта на Спас Спасов Димитър Стоянов почнал кариерата си като публицист.

Възниква въпроса дали Стоянов е затулен русофил на фона на финансирането от НПО-та на медиите, в които работи.

Източник на bunt.bg пък връща лентата обратно в един добил общност случай. Стоянов насочва зов за помощ към интернационалната организация OSCE, че се усеща застрашен, поради следствията които прави.

През 2015 година той твърди, че е бил наблюдаван от незнайни за него лица, след което някой е проникнал в жилището му, когато него го е нямало. Последвала е и тъжба в полицията. След осъществена инспекция, от органите на реда, не били открити такива условия. Според същия източник никой в никакъв случай не е следил Стоянов. Въпросното претършуване в жилището му е било осъществено от негов съкровен другар – Боби, с който Стоянов живеел дружно в цитирания апартамент и повода била на основа ревнивост, поради трето лице.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР