Бизнесдамата Ваня Червенкова премина през вируса на Covid-19! Бизнесдамата Ваня

...
Бизнесдамата Ваня Червенкова премина през вируса на Covid-19! Бизнесдамата Ваня
Коментари Харесай

Ваня Червенкова: Може да ме съдят, но искам да кажа на хората с какво се излекувах от СОVID у дома!

Бизнесдамата Ваня Червенкова мина през вируса на Covid-19!

Бизнесдамата Ваня Червенкова е една от съумелите да се преборят с бича на века Covid-19. Буквално преди минути тя изясни и тъкмо по какъв начин и с какво се е излекувала, освен това без да влиза в болница. Била си е вкъщи няколко седмици.

Ваня Червенкова в помощ на хората, разкри по какъв начин се е излекувала

Червенкова посочи, че това е нейният персонален способ за излекуване като не ангажира никого с него. И даже се опаси, че може да бъде наказана от някои, че дава препоръки. Тя обаче още веднъж повтаря, че разказва персоналния си случай и персоналната среща със болестта. Бизнес дамата поучава хората няколко неща.

Ще стартираме оттова, че би трябвало съвсем непрекъснато да проветряват помещението, в което стоят. Дори да е студено, да се проветрява по малко. Потенето при вируса е съществено и след всяко щедро потене би трябвало да се взима душ, както и да се сменят облеклата. Пие се доста течност – вода или чай. А има и една специфична напитка, която е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА, разбра 365 Новини!

Тя се прави без варене, без никаква термична обработка и включва вода три литра, в която има към три лъжици мед, седем изстискани лимона, лъжица куркума и настъргани джинджифил и хрян. Тази примес НЕ съдебна експертиза ВАРИ! Тя престоява навън в кухнята за към два часа, а след това се прецежда и се пие от нея по 1 чаша на всеки два часа. На всеки ДВА ЧАСА, още веднъж повтаря бизнесдамата. Това е изключително значимо!

Витамин В комплекс и доста пресни плодове, зеленчуци, без меса и млечни артикули, поучава Червенкова. Както и да спите доста, колкото можете, тъй като това лекува.

Като медикаменти тя самата е приемала следните – Нурофен стопколд в случай че има температура, таблетки дексометазон, корвирал, имунофан и антибиотик Сумамед 500 в интервал от седем до девет дни.

„ Не се отчайвайте! До 10 дни след преболедуването ще започнете да изграждате антитела. А по отношение на имунизацията, в Русия ми споделиха, че тя в никакъв случай не трябва да се слага на хора, които към този момент са били инфектирани с ковид “, изясни Червенкова.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР