Бизнесдамата Маринела Арабаджиева, Lions Club Sofia Capital и почетният консул

...
Бизнесдамата Маринела Арабаджиева, Lions Club Sofia Capital и почетният консул
Коментари Харесай

Онкоболни помагат на онкоболни - подаръци и екскурзия зарадва страдащи от рак на Богоявление

Бизнесдамата Маринела Арабаджиева, Lions Club Sofia Capital и почетният консул на Молдова в България господин Чипев помогнаха на доброволец да изпрати цяла група онкоболни до Сандански и до храма на Преподобна Стойна в Златолист, с цел да се заредят с позитивна сила.

Според основателите, измежду които е и онкоболния Николай Диковски, сходни пътувания оказват доста положително въздействие в борбата с заболяването.

В екскурзията до Златолист се записаха 26 заболели - всички те с рак в друг етап. Организатор на събитието е Ибро Райков, който също се грижи за онкоболен. Идеята се заражда, когато самият Райков завел своя непосредствен в Златолист.

Организаторът заимствал концепцията от лечебните заведения в Турция, които провеждат ежедневни разходки и пътувания на разведряващи и зареждащи места, като част от лечението при хората с онкологични болести.

За всички пътуващи имаше новогодишни дарове от ФРЕШ Брадърс, козметика от Роза импекс и сокове от Филикон 97 АД, обезпечени със съдействието на ВИП Комюникейшън.

За повече информация:

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР